Schoonheidsspecialisten

Wie is Robin Bergamin?
Laat ik beginnen bij m’n werk en waarom ik dit zo leuk vind. Ik werk nu 16 jaar als schoonheidsspecialiste. Het is de leukste baan die ik mij kan wensen! Van jongs af aan wist ik al wat ik wilde doen: mensen verzorgen. Ik houd van het contact, de gezelligheid en de verhalen. Hoe ben ik als persoon? Bekenden omschrijven mij als eerlijk, lief, vrolijk, een beetje gek en spontaan.

Specialist in gezichtsbehandelingen
Voordat ik mijn eigen salon begon, heb ik in verschillende salons gewerkt. Hierdoor ben ik erachter gekomen wat ik het leukste vind aan mijn vak: het geven van gezichtsbehandelingen. Volgens mijn klanten ligt daar ook mijn kracht. Door het beste uit mijzelf te halen en mezelf continu te ontwikkelen, zorg ik het beste voor mijn klanten.

Het beste voor jouw huid
Ik wil het beste voor iedereen. En vind het een uitdaging om jouw huid rustig en schoon te krijgen. Heb je last van ontstekingen, mee-eters (comedonen), allergieën of eczeem? Ik help je bij het onder controle krijgen van deze huidproblemen. Je kunt ook bij mij terecht voor de totale ontspanning van een gezichtsbehandeling. Niets leukers dan een klant die met een brede glimlach mijn zaak verlaat.

Samen aan de slag
Mijn werk is een aanvulling op jouw verzorging thuis. Samen met jou kijk ik graag hoe wij het beste uit jouw huid kunnen halen. Hierbij is het belangrijk dat je ook zelf je huid reinigt en verzorgt. Waarom? Alleen met een gezichtsbehandeling een keer in de zoveel weken kom je er helaas niet. Een goede reiniging staat met stip op nummer één.

Invloed van voeding
Niet alleen een reiniging en verzorging van de huid is belangrijk. Ook voeding speelt een grote rol. Wist je dat bepaalde voeding een negatieve werking op de talgproductie heeft? Of dat vaatjes in de wangen uitzetten door het eten van bepaald voedsel? Dit wordt vaak vergeten, maar vergeet niet: de huid werkt vooral van binnenuit. Natuurlijke producten voor een stralende huid.

Wie is Pamela Scholze
Mijn naam is Pamela Scholze. Al ruim 8 jaar ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ben ik per 1 mei 2019 aan het werk in de salon van Robin. Naast de passie voor het vak ben ik ook al 5 jaar trotse eigenaar van mijn eigen bedrijf in make-up en haarstyling.

Waarom dit vak
Mensen te helpen om ze te laten stralen is het liefste wat ik doe. Ieder mens is uniek en even mooi. Huidproblematiek kan een enorme impact hebben op iemands leven, terwijl er vaak iets tegen te doen is. Met een persoonlijk behandelplan, de juiste producten en thuis de juiste verzorging, zorgen we samen voor verbetering.

Mijn sterke kanten
Huidverbetering, daar ligt mijn focus. Door het volgen van diverse trainingsprogramma’s en trends blijf ik mijzelf ontwikkelen en kan ik de beste oplossingen bieden.
Ontspanning is ook een groot onderdeel van mijn behandelingen. Dit merk je terug in de warme sfeer van de salon, maar ook tijdens de behandelingen. Ik vind het belangrijk dat een bezoek aan de salon voelt als een welverdiend moment voor jezelf, van begin tot eind.
Ik ben erg gedreven om het maximale te bereiken voor mijn klanten. Als de huid écht verbetert, groeit het zelfvertrouwen en heeft het een groter effect dan alleen de huid. Het beste voor jouw huid bereiken geeft mij veel energie.