Recensies

Ben je blij met mij? Ik zou het ontzettend leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Liefs, Robin

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 15 reviews
by Ilse Muller on Robin Bergamin
Aanrader!

Al jaren kom ik bij Robin en het is een echt kadootje aan jezelf. Ze gebruikt mooie producten, de ruimte is heel schoon en alles ruikt lekker. Bovendien is het altijd gezellig!

by Claudia on Robin Bergamin
Genieten!!

Zojuist een heerlijke behandeling gehad van Robin. Ze neemt echt de tijd voor je, werkt zorgvuldig en gebruikt fijne, schone producten. De massages waren ook zeer ontspannen. Dank!

by Marloes van der Kamp on Robin Bergamin
Puur

Ik kom al jaren bij Robin en niet zonder reden. Ze verstaat haar vak heel goed. Is professioneel, invoelend en eerlijk in haar advies over welke producten het beste bij je passen. Een behandeling bij Robin is echt een kadootje aan jezelf.

by Ilona on Robin Bergamin
Zoooo blij!

Wat ben ik blij dat ik Robin heb gevonden! Wat een fijne vrouw met een goeie sprankelende energie en wat een heerlijk praktijkruimte met alleen maar eerlijke producten. Zo blij mee en zeker een aanrader!

by Miriam on Robin Bergamin
Happy....!

Al heel veel jaren ben ik helemaal blij met/van/door Robin en haar schoonheidsbehandeling, en dat is helaas (lees alhier:gelukkig!)niet vanzelfsprekend....Helemaal Top!Duizend maal dank...

by Judith on Robin Bergamin
Fan-tas-tisch

Fan-tas-tisch! Echt een geweldige behandeling met schone producten in een heerlijke ruimte.

by Femke Niessen on Robin Bergamin
Grote aanrader!

Deze fijne salon is helemaal gericht op natuurlijke, schone producten en behandelingen.Robin verstaat haar vak als geen ander en neemt haar werk heel serieus. Ze runt haar salon met veel liefde en passie en dat merk je terug in haar geweldige behandelingen. Ik ben onder andere een grote fan haar Deep Tissue, deze geeft ze als geen ander. Ik raad haar aan iedereen aan.

by Saskia on Robin Bergamin
Aanrader ! Heerlijk en ontspannend en diep reinigend

Heel erg fijne schoonheidsspecialiste. Robin neemt ruim de tijd voor je en heeft veel aandacht voor persoonlijke voorkeuren. M'n huid is weer heerlijk schoon en ik was ook eens helemaal ontspannen na een super massage.

by Sophie de Kort on Robin Bergamin
vakantie

Wauw! Robin is zeker een aanrader. Ze laat je altijd op je gemak voelen en ze is zeer professioneel. Een behandeling bij Robin is net als een kleine vakantie.

by Kelly on Robin Bergamin
Heeeerlijk!

Wat heb ik genoten! Gisteren heb ik voor het eerst een gezichtsbehandeling bij Robin gehad. Het was heerlijk! Robin neemt de tijd en luistert goed naar de wensen van haar klant. Zeker voor herhaling vatbaar. Een moment van ontspanning en genieten. Bedankt en tot gauw. x

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»